Het PlexR Omnia Systeem

Bij Forever & Young vinden we het belangrijk dat u zich mooi voelt. In onze kleinschalige praktijk staat persoonlijk advies op één. Daarom starten we altijd met een intakegesprek. Op basis van uw wensen bepalen we welke behandeling het best bij u past. 

Het PlexR Omnia Systeem

PLexR: reductie van huidoverschot

PLexR is de enige gepatenteerde plasma technologie voor cosmetische- en esthetische geneeskunde. Het specifieke plasma effect heeft een drievoudig effect op de huis. De sublimatie (verdamping) van behandelde huid, zorgt voor een optimaal krimpen van de huid, met afname van het huidoppervlak. Verder geeft PlexR een zachte maar energievolle biologische boost aan de diepe huidlagen, waardoor elastine draden samentrekken. Dit heeft een direct liftend en stimulerend effect op de huid. De bio-stimulerende impuls aan de diepe huidlagen zorgt voor een intense en lang aanhoudende aanmaak van nieuw collageen type-1, het zogenaamde baby-collageen dat zorgt voor elasticiteit en een jong  aanzien van de huid. Voor deze behandeling wordt een verdovende crème aangebracht. Indicaties voor PLexR behandeling zijn onder andere: slappe en overtollige huid, correctie van boven- en vooral ook onderoogleden, huidaandoeningen, kraaienpootjes, bovenlip, rimpels, littekens en allerlei dermatologische aandoeningen.

LipoPlexR: vetreductie

Als de huid ouder wordt, ontstaan er vaak vanzelf ongewenste lokale vetophopingen. Denk maar aan boven en onder de ogen, de neuslipplooi, hamsterwangen, en dubbele kin of onderkin. Tot voor kort waren deze vaak moeilijk en alleen met ingrijpende behandelingen aan te pakken. LipoPlexR geeft een zeer precieze en plaatselijk lipolytische (vet-vernietigende) Electro puls. Korte en uiterst dunne acupunctuur naaldjes worden pijnloos in het te behandelen gebied ingebracht, waarna een nauwelijks te voelen elektrische puls wordt toegebracht aan de vetcellen. Dit zorgt voor uiteenvallen van de vetcel via een natuurlijk lichamelijk proces (‘apoptose’). En dat zonder schade aan te brengen aan omringende weefsels. Chirurgische vetverwijdering, liposuctie of injectie van lipolytische vloeistoffen kunnen zo worden vermeden. Verdoving is niet eens nodig en het is gedaan in een oogwenk: geen downtime. Afhankelijk van de plaats en grootte van de behandelregio, zijn er gemiddeld 2-5 behandelingen nodig.

Collagen Shaping en Needle Shaping: liften en verstrakken

Dit is een unieke behandeling die jouw huid van binnenuit verstevigt, vult en lift. De behandelend arts brengt hiervoor pijnloos dunne lange naalden in de opperhuid, waarmee er in je huid een structureel verstevigende collageendraad gevlochten wordt uit jouw eigen collageen. Een lichte, onmerkbare electro puls van de naald brengt een vibratie van het weefsel teweeg, die eindigt met een sterk samentrekking van huidcollageen rondom de naald. Op deze manier kan jouw arts de spanningsloze en uitgezakte collageen vezels opnieuw aanspannen tot een strakkere streng. Deze strengen zorgen voor en ondersteunend netwerk, waardoor de huid strakker wordt en meer in de gewenste richting wordt aangespannen en opgetrokken. Tegelijkertijd is het een stimulatie voor alle huidlagen, met als resultaat: extra nieuw collageen, nieuw elastine en aanmaak van nieuw hyaluronzuur. De huidconditie wordt sterk verbeterd en het verouderingsproces wordt afgeremd. 

Endo PlexR

De diverse technieken van het PlexR Omnia systeem zijn ontworpen en ontwikkeld om naadloos op elkaar aan te sluiten. Endo PlexR is een van de krachtigste en indrukwekkendste combinatiebehandeling, die steeds vaker aanbevolen zal worden door cosmetisch en esthetisch artsen. Deze methode staat wetenschappelijk bekend als de HLH techniek van Dr. Sotiris Tioumas, wereldwijd een van de artsen met de meeste ervaring met de Soft Surgery technieken van GMV Medical Devices. Endo PlexR is een hybride methode, waarbij de ‘gewone’ PlexR en de nieuwe  Collagen Shaping elkaar krachtig versterken. Een EndoPlexR behandeling vermindert tegelijkertijd slappen en overtollige huid, maar creëert ook extra stevige ondersteuning van de huid voor lifting en filling.

Hoe werkt de Endo PlexR?

De eerste stap is het tot draden ‘opwinden’ of ‘samenvlechten’ van het in je eigen huid aanwezige collageen. De draden van eigen collageen, worden op strategische plaatsen in het gelaat aangebracht om de problematische huid te liften, aan te spannen en te vullen. Deze draden worden vervolgens gefixeerd en versterkt door de plasma-pulsen van de PLexR. Je arts zal tegelijkertijd ook rimpels en overtollige huid behandelen, waardoor het huidoppervlak verkleint en de huid verstrakt. De EndoPlexR geeft een geweldige meervoudige oplossing voor de meeste huidproblemen. Naast het direct zichtbare esthetische effect, biedt de Endo PlexR belangrijke anti-verouderings voordelen op de lange termijn. De elektrische impulsen die bij deze behandeling aan de huid worden gegeven, zorgen voor een intense biostimulatie. Hierdoor verbetert de huidkwaliteit van binnenuit en de huid herwint haar veerkracht en glans. De klant zal een intense stevigheid en verjonging ervaren, als gevolg van de vorming van nieuw collageen. Door het opnieuw in balans brengen van de vertraagde huidstofwisseling en de normalisering van de celdeling, krijgt de huid een verbetering van stevigheid en volume van niet minder dan 58% na 4-6 weken. De uitmuntende en natuurlijke esthetische resultaten, gecombineerd met het uitmuntende veiligheidsprofiel en de lang aanhoudende biostimulatie geven Endo PlexR zo een speciale en absoluut unieke positie in de esthetische wereld.