Over ons

Forever & Young is een kleine kliniek waar persoonlijke aandacht op één staat. Onze filosofie is dat mensen stralen als ze happy zijn, maar iedereen is een handje te helpen!

BIG geregistreerd 19022590001

In onze praktijk doen we er alles aan om uw jeugdige uitstraling te behouden. Hierbij gaan we altijd voor een natuurlijke look. Met onze ervaring en know-how helpen wij u om er weer stralend uit te zien. Want als u zich goed voelt, zien anderen dat ook.

Persoonlijke aandacht

Forever and Young is een kleinschalige praktijk waarbij individueel advies voorop staat. Om de discretie tijdens de behandeling te waarborgen komt u nooit andere klanten tegen in onze praktijk. 

Ons team

​Forever & Young is in 2020 opgericht door Linda en Andreas. Andreas is een medisch specialist. Naast zijn werkzaamheden in het ziekenhuis doet hij de medische ingrepen in onze praktijk. Linda heeft jarenlange ervaring in de verpleegkundige zorg. Zij doet de specialistische schoonheidsbehandelingen in onze praktijk.

Missie

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan uw schoonheidswensen. Samen kijken we naar een mooi en natuurlijk resultaat, dit met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. F&Y is eerlijk en transparant, goed advies staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Een behandeling waar wij als kliniek niet achter staan, zullen wij niet adviseren of uitvoeren. Uw veiligheid en welzijn staan bij ons voorop! Nazorg is net zo belangrijk als de behandeling!

Jonger dan 18 jaar? Dan is een behandeling in onze praktijk helaas niet mogelijk. Wij vragen onze klanten dan ook altijd om legitimatie mee te nemen, zodat hierover over geen misverstanden kunnen ontstaan.